Psyykkinen valmennus

”Psyykkinen valmennus on yksilöiden ja ryhmien itsetuntemuksen kasvattamista, psyykkisten taitojen kehittämistä, toiminnan muuttamista, tavoitteiden saavuttamisen tukemista sekä suorituskyvyn parantamista” – Antti Peltonen, Peltonen Performance.  Voimavarakeskeisessä lähestymistavassa otetaan huomioon elämäntilanne ja arjen vaatimukset juuri sillä hetkellä.

Fysioterapeutti ja valmentaja

Minun valmennuksessani saat samassa paketissa fysioterapeutin sekä valmentajan. Minulla on valmennusalan koulutusta myös personal trainer opintojen kautta. Psyykkiseksi valmentajaksi valmistuin 2024.

u

Minkälaisia tavoitteita psyykkiselle valmennukselle voi olla?

” Haluaisin jaksaa paremmin ja olla energisempi arjessani”

Haluaisin suoriutua paremmin kilpailutilanteessa urheilijana””.

Yksilöllistä valmennusta juuri sinulle

Minun valmennusfilosofiassani kaikki lähtee liikkeelle itsetuntemuksesta. On tärkeää vastata rehellisesti kysymyksiin ”kuka minä olen”,? ”mitä minä haluan”? ja ”miksi haluan”? Tätä kautta valmennusprosessille asetetut tavoitteet voivat palvella sinun tietäsi kohti merkityksellistä suuntaa. 

Voimavarakeskeisyys ohjaa myös prosessia. Jokaisen elämäntilanne ja voimavararesurssit ovat erilaiset, siksi on hyvä olla niistä tietoinen. Niin valmentajan kuin valmennettavankin näkökulmasta. Tärkeää onkin raakarehellinen pysähtyminen itsensä äärelle: ”Missä minä olen tällä hetkellä”?

Jotta voi saada tuloksia tai kestäviä muutoksia arkeen, tarvitaan aikaa. Sinun tämän hetkinen tilanteesi on adaptaatiota kaikilta edeltäviltä vuosilta. Tarvitaan myös sitoutumista, jotta muutokset voisivat olla pysyviä. Kaikkea ei kannata muuttaa kerralla, vaan mielummin rajata tavoitteita jotta ei tule turhia pettymyksiä kun en päässyt kaikkiin tavoitteisiini. Kestävän muutoksen osalta oleellisin asia on joustavuus ajattelussa. Jos syön 80-90 % ajasta terveellisesti ja monipuolisesti, ei 10-20% ”sinne päin” syöminen ole ”repsahdus”. Tulee aikoja ja tilanteita, joita me emme pysty elämässä kontrolloimaan.

Soita 0503782481 tai täytä oheinen lomake.

Lomakkeella voit tiedustella vapaita aikoja tai lähettää muun vapaamuotoisen viestin.

10 + 10 =

© fysiorepo

YHTEYSTIEDOT

fysioterapeutti/psyykkinen valmentaja
Tuomas Repo (1871912-8)
Standertskjöldinkatu 1
(Louhos Training)
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

E-Passi