Monipuoliset palvelut

Soita 050 578 2481 tai tiedustele vapaita aikoja oheisella käyttämällä oheista yhteydenottolomaketta. Voit myös lähettää sähköpostia info@fysiorepo.fi. Teen kotikäyntejä Lappeenrannan ja lähikuntien alueella asiakkaan tarpeen mukaan. Kotikäyntilisä: 0-10km 10 €, 10-20km 15 €, 20-30km 20 €, 30-50km 30 €, 50-80km 40 €.

Tules-fysioterapia

Vaivaako selkä tai onko sinulla polvikipua? Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan voit hakeutua sekä lääkärin lähetteellä tai ilman. Maksuvälineenä käy myös ePassi.

Valmennus

Tavoitteet valmennusjaksolle lähtevät aina asiakkaalta. Tavoite voi liittyä esim. arjen tai vaatimuksiin tai olla yleinen ”haluan jaksaa ja voida paremmin”.

Workshopit ja luennot

Toteutan workshopeja/luentoja kuntoutusalan ammattilaisille, opiskelijoille sekä yrityksille/yhteisöille tarpeiden mukaisesti.

Omaishoidon palveluseteli

Voit hakeutua fysioterapiaan myös omaishoidon palvelusetelillä. Omaishoidon palveluseteli on tarkoitettu sekä omasihoitajalle sekä hoidettavalle.

Neurosonic hoito

Neurosonic on suomalainen hyvinvointi-innovaatio, joka perustuu matalataajuiseen värähtelyyn. Mikäli sinulla on univaikeuksia tai haasteita palautumisen kanssa, niin suosittelen kokeilemaan Neurosonicia.

Mentorointi

Toteutan mentorointeja vastavalmistuneille kuntoutusalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Autan mm. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä kuntoutus- ja hyvinvointialan brändin rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Soita 0503782481 tai täytä oheinen lomake.

Lomakkeella voit tiedustella vapaita aikoja tai lähettää muun vapaamuotoisen viestin.

2 + 4 =

© fysiorepo

YHTEYSTIEDOT

fysioterapeutti/psyykkinen valmentaja
Tuomas Repo (1871912-8)
Standertskjöldinkatu 1
(Louhos Training)
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

E-Passi