Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Tästä minulla on yli 10 vuoden kokemus ja lukuisia lisäkoulutuksia käytynä. Ei ole väliä, että onko kyse sitten selkä, polvi- tai olkapäävaivoista. Pääasia on ymmärtää kehoa kokonaisuutena. Jatkumona, jossa kehon systeemit toimivat rinnakkain. Kaikki perustuu kuulemiselle, hyvälle vuorovaikutukselle sekä tämän perusteella huolelliselle tutkimiselle.

Fysioterapia on yksilöllinen prosessi

Jos ensimmäinen käyntikerta toteutuu näiden lainalaisuuksien mukaisesti, niin on olemassa kaikki mahdollisuudet tulokselliselle fysioterapiaprosessille. Täytyy osua oleelliseen, jotta interventio voi onnistua. Pitää myös osata vaihtaa suuntaa, jos ei tapahdu mitään. Kyse on reagoimisesta. Ihminen on kompleksi ja ympäristö on vielä kompleksimpi. Vain fysiikan lait pysyvät samana. Kaikilla keho ja geenit ovat yksilölliset. Näin ollen viitekehys tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassakin on aina yksilöllinen. Se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi toiselle.

fysioterapia
fysioterapia lappeenranta
u

Mitä hoitojaksoon kuuluu?

Fysioterapiajaksoon kuuluu fysioterapeuttinen tutkiminen sekä haastattelu. Tämän pohjalta laadimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteet hoitojaksolle ja fysioterapia toteutetaan valitun hoitolinjan mukaisesti.

Monipuolista fysioterapiaa Lappeenrannassa

Tuki-ja liikuntaelinfysioterapiassa käytän mm. manuaalisen terapian tekniikoita ja fyysistä harjoittelua. Olen koulutukseltani myös urheiluhieroja sekä käynyt lukuisia lisäkoulutuksia mm. faskiakäsittelyyn liittyen ja faskian huomioimiseen liikettä tutkiessa. Tules-fysioterapiassa täytyy kuitenkin laaja-alaisesti tutkia ja ottaa huomioon kehon systeemit/elinjärjestelmät. Lähtötilanne on, että koskaan ei tiedetä mistä kipu tai vaiva johtuu. Tämän takia otetaan kattavat esitiedot ja niiden pohjalta tutkitaan. Kaikki ei ole pelkkää kudosta ja elinjärjestelmiä. Ihminen on kokonaisuus, johon vaikuttaa myös psykososiaaliset tekijät. Mm. pitkäkestoisella stressillä voi olla yhteyttä koettuun kipuun.

Voit tulla tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä lääkärin lähetteellä että ilman.

Soita 0503782481 tai täytä oheinen lomake.

Lomakkeella voit tiedustella vapaita aikoja tai lähettää muun vapaamuotoisen viestin.

6 + 11 =

© fysiorepo

YHTEYSTIEDOT

fysioterapeutti/psyykkinen valmentaja
Tuomas Repo (1871912-8)
Standertskjöldinkatu 1
(Louhos Training)
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

E-Passi