Fysioterapia Tuomas Repo
Olen ammatiltani fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Fysioterapeutiksi valmistuin Saimaan ammattikorkeakoulusta vuonna 2010 ja urheiluhierojaksi Itä- Suomen liikuntaopistosta 2002. Parhaillaan opiskelen personal traineriksi Pt akatemialla Helsingissä.

Mikä sitten ajoi minut tälle alalle?

Oma liikuntatausta sekä ihmisten kanssa työskentely varmasti vetivät tähän suuntaan. Ihmiskehon moninaisuuden ymmärtämisessä riittää työsarkaa eikä työ tällä alalla lopu kesken. Työura ennen yrittäjyyttä on mennyt yksityissektorilla Imatralla ja Lappeenrannassa.

Työurani aikana olen päässyt useisiin lisäkoulutuksiin, joista olen todella kiitollinen. Fysioterapeuttina olen sitoutunut elinikäiseen oppimiseen ja tämä on ehdottomasti asia, joka pitää tällä alalla mielen virkeänä. Nyt olen asunut 10 vuotta Lappeenrannassa ja täällä olen viihtynyt enemmän kuin hyvin. Siksi olikin luonnollista lähteä toteuttamaan omaa pitkäaikaista haavetta ja perustaa oma yritys Lappeenrantaan. Nyt olen täynnä intoa uudessa ja jännittävässä tilanteessa aloittaessani toiminnan yrittäjänä.

Soita 0503782481 tai täytä oheinen lomake.

Lomakkeella voit tiedustella vapaita aikoja tai lähettää muun vapaamuotoisen viestin.

5 + 5 =

Fysioterapia Tuomas Repo

© Fysioterapia Tuomas Repo

YHTEYSTIEDOT

Fysioterapeutti ja urheiluhieroja
Tuomas Repo (1871912-8)
Kauppakeskus Opri
Valtakatu 30, 53100, Lappeenranta
Tietosuoja- ja rekisteriseloste