Monipuoliset fysioterapiapalvelut

Soita 050 578 2481 tai tiedustele vapaita aikoja oheisella käyttämällä oheista yhteydenottolomaketta. Voit myös lähettää sähköpostia info@fysiorepo.fi

Tules-fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia on tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoa joko Kelan lähetteellä tai ilman. Fysioterapiajaksoon kuuluu fysioterapeuttinen tutkiminen sekä haastattelu. Tämän pohjalta laadimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteet hoitojaksolle, mihin toteutettava hoito perustuu.

faskia-käsittely

Myo tarkoittaa lihasta ja faskia sidekudosta, joten myofaskian voisi suomentaa lihas-sidekudokseksi. Myofaskiaa voidaan vapauttaa käsin sekä myös yhdistämällä käsittelyyn liikettä. Yhtenä tärkeänä tavoitteena on parempi rakenteellinen tasapaino kehossa.

Leikkauksen jälkeen

Olen käynyt leikkausten jälkeisen kuntoutuksen lisäkoulutuksen vuonna 2013. Leikkausten jälkeinen kuntoutus sisältää haastattelun/tutkimisen, erilaiset manuaaliset toimenpiteet, apuvälinetarpeen arvioinnin sekä yksilöllisen kuntoutusohjelman hoitolinjauksen mukaisesti.

omaishoidon palveluseteli

Voit käyttää palvelujani omaishoidon palvelusetelillä. Teen työtä toimipisteellä sekä kotikäynnein alueella Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale ja Taipalsaari.

teen myös kotikäyntejä

Teen kotikäyntejä Lappeenrannan ja lähikuntien alueella asiakkaan tarpeen mukaan. Kotikäyntlisä 10 km tai lyhyemmille matkoille on 10€ ja 10-30 km 20€.

Urheilu-hieronta

Fysioterapian tutkinnon lisäksi olen myös koulutettu urheiluhieroja. Hierontaa toteutan sekä toimipisteellä että kotikäynnein. Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää.

Urheiluhieronta

Fysioterapian tutkinnon lisäksi olen myös koulutettu urheiluhieroja. Hierontaa toteutan sekä toimipisteellä että kotikäynnein. Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää.

Soita 0503782481 tai täytä oheinen lomake.

Lomakkeella voit tiedustella vapaita aikoja tai lähettää muun vapaamuotoisen viestin.

1 + 3 =

Fysioterapia Tuomas Repo

© Fysioterapia Tuomas Repo

Design by Breezy marketing

YHTEYSTIEDOT

Fysioterapeutti ja urheiluhieroja
Tuomas Repo (1871912-8)
Kauppakeskus Opri
Valtakatu 30, 53100, Lappeenranta

SOME